Translate

6 Nisan 2015 Pazartesi

Primer... Kapatıcı...

Primer ürünler, sihirli makyaj ürünleridir. Makyaj öncesi cildi düzgünleştirir, tazeler ve doğal parlaklığını güçlendirir. Primer ürünler fondöten değildir. Renk içermezler, makyaj için cilt üzerinde en pürüzsüz zemini hazırlarlar. Primer uygulanan ciltte fondöten ve pudra eşit olarak dağılır.
Primer ürünler hergün rahatlıkla kullanabilir.  Sabah temiz cilde nemlendirici sürülür, kremin iyice emilmesi beklenir. Ardından Primer, daha sonra fondöten uygulanır. Makyaj ile renklendirilen cilt güne hazırdır.
Yeni nesil Primer, bildiğimiz kapatıcılardan daha etkilidir. Gözenekleri, ince çizgiler, belirgin hatları ve hatta yara izlerini bile gizler. Ayrıca pigment lekelerini ve kızarıklıklarıda hafifletir. Cilt daha taze görünür. Ne kadar mat tonda makyaj yapılsa da, cilt tazeliğimi korur.
Ayrıca gözler için de özel Eye Primer vardır. Göz çevresi daha farklı bir cilt yapısına sahip olduğundan özel ürün kullanılmalıdır. Bu ürün göz kapağına uygulanan farın kırışıklıklara yığılmasını önler, farınız gün boyu tazeliğini korur. Birçok kozmetik marka Primer
ürününü tüketicinin beğenisine sunuyor. Size düşen sadece doğru ürünü seçmek...

Hiç yorum yok: