Translate

11 Mart 2013 Pazartesi

Küçük önerilerin ,büyük etkileri.....

Lifting-Tipps: Das macht jünger



Sizi daha genç gösteren Lifting ipuçları ......

Göz çevresi bakımı

Kaç yaşında olduğunuz veya kaç yaşında göründüğünüzü bir önemi yoktur.Önemli olan cildinizin sizi kaç yaşında gösterdiğidir.Gerçek şu ki cildinizin ışıldaması ve canlılığıyla birkaç yaş daha genç görünürüz.Genetik faktörlerin cildimiz üzerindeki etkisi %20 olup,iyi ve düzenli bir bakımla cildimiz üzerinde büyük etkimiz olur.

Göz çevremiz en hassa ve en ince yapıya sahiptir.Elastikiyetini korumak ve kırışıklıkları açmak için özel göz çevresi kremleri kullanmalıyız.Minik dokunuşlarla süreceğimiz kremden önce soğuk kompres uygulamanın da kırışıklıklara karşı önemli bir faydası vardır...

Peeling

Derinlemesine yapılan temizlikle cilt ölü hücrelerden temizlenir ve daha canlı bir görünüme kavuşur. Peeling'in hafta da bir yapılması önerilir. Hassas ve kuru ciltler için enzim peeling bir alternatiftir. Peeling sonrasında cilt uygulanan bakım kremlerini daha iyi nüfuz eder.

Maskeler

Günlük kullanabileceğimiz bakım maskeleriyle cildinize bir iyilik yapın.Vitamin ve nem maskeleriyle cildiniz gün boyu ışıldasın....

Cilt Masajı


Kan dolaşımın iyi olduğu bir cilt ,pembe ve canlı görünür.
Alın = Alnımıza kreminizi kas yününde ,dairesel olarak uygulayınız.
Göz= Göz bakım kremini göz çevresine içten dışa doğru uygulayın.
Burun= Burun kökünden kaş ortasına doğru gelip giden hareketlerle masajınızı uygulayın.
Yanaklar= Dudak kenarından başlayıp burun köküne doğru oradan da  şakaklara yarım daire çizmek faydalıdır.
Dudaklar= Her zaman dudak çevresi yukarıya doğru hareketlerle desteklenmelidir.

Cilt masajında önemli olan hareketlerin kas yönünde ve aşağıdan yukarıya doğru olmalıdır.Yer çekimine karşı yüz kaslarımızı çalıştırmalıyız.

Gece Kremleri cildi yeniler.

Gece biz uyurken cildimiz yenilenmeye devam eder.O nedenle cildimizi zengin içerikli gece bakım kremleriyle desteklemeliyiz. İyi bir gece kremi cildimizi yeniden yapılandırır.(Örneğin Anti Age Hyaluran Lift von frei,Matricium Bioderma)

Serumlar

Serumlar içerdikleri maddeler nedeniyle cildin en derin katmanlarına etki ederler.Yorgun cildin izlerinin silinmesinden kırışıklara kadar birçok faydası vardır.





Hiç yorum yok: